Quantcast Data Insights Canadian Consumer Interest Post COVID-19

Methodologie

Quantcast analyseerde duizenden aankopen in belangrijke detailhandel-categorieën in NL om de winkeltrends van 2019 te identificeren, evenals verschuivingen in de profielen van het winkelpubliek in de tijd van COVID-19.

Met behulp van onze eigen gegevens hebben we ook trends in zoekgedrag en de demografische samenstelling van internetgebruikers geïdentificeerd die interesse hebben getoond in onderwerpen die verband houden met Kerstmis.

Om een ​​breder beeld te krijgen van de plannen van en de houding van consumenten ten opzichte van de feestdagen in 2020, werkte Quantcast samen met onderzoeksspecialist Dynata en voerde een onderzoek uit onder meer dan 1000 NL-consumenten.

De gegevens zijn verzameld tussen 26 augustus en 5 september en geanalyseerd door Dynata.

Kerst in 2020 is belangrijk

Houding ten opzichte van de feestdagen Kerst in 2020 is belangrijk.

Met alles wat er dit jaar is gebeurd, zou het niet verwonderlijk zijn als mensen niet in de stemming zouden zijn voor een groot feest.

Echter, integendeel, toen hen gevraagd werd naar hun houding en plannen voor Kerstmis dit jaar, gaf de overgrote meerderheid van de Nederlandse consumenten aan deze te vieren en er veel belang aan te hechten.

Insights Download Access the Full Report

Enter your details to gain access to the Insights report.